People Manager

Heb je tijdelijk een People Manager nodig? Dan kom ik je graag helpen. Ik heb vooral interesse in mensen, in hun beweegredenen, in hun welzijn, in hun dromen en hoe ze deze dromen uit gaan laten komen. Ik heb kennis van en ervaring in de ouderenzorg (VVT) en in de ICT. Voor meer informatie: zie mijn linkedinprofiel.

Ik ben gericht op het creëren van een omgeving waar ieder teamlid zich gewaardeerd voelt, haar of zijn mening durft te delen en er voldoende ruimte is voor eerlijke feedback richting collega’s.
Dat gaat over omgevingen waar de aandacht voor de mens achter de medewerker of bewoner om wat voor reden dan ook naar de achtergrond is verdwenen. Waar medewerkers zich ondergewaardeerd voelen of missie en visie van de organisatie uit beeld zijn verdwenen. Met oprechte aandacht voor de mens, haar/zijn leven en omgeving breng ik medewerkers terug naar zichzelf en naar het ‘waarom’.

Het “Waarom?”

Waarom bestaat onze organisatie?
Waarom kom (kwam?) ik iedere werkdag met enthousiasme en energie naar mijn werk?
Waarom ben ik toch gebleven?
Waarom …..

Dat onderzoeken en zorgen dat de collega’s zich weer onderdeel voelen van de organisatie. Dat is waar ik veel energie van krijg en ook gewoon gelukkig van wordt.